Aquariaz

Our creative team was commissioned by Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs to conceive an architectural lighting design for “Aquariaz”, an aquatic paradise in the mountains featuring lush vegetation and rocks, a river with a variable gentle current, a slidewinder, a water playhouse, a paddling pool, a large pool with climbing walls, massage benches and an open-air spa.
Our concept aimed at offering a perfect daylight integration and implementing high quality lighting equipment adapted to the specificity of the site. Particular attention was given to the respect of the surrounding exotic vegetation and enhancement of the visitor’s experience. A smart use of lighting methods allowed us to create a site as realistic and natural as possible.

Client : Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs
Year : 2012
Location : Avoriaz, France